Filmer och Dejtingsidor

Det finns speciella sajter som är avsedda främst för singlar som tycker om att se på film. Ett urval av dessa dejtingsidor kan hittas här. Det är ett intresse som lämpar sig väldigt bra för dejting. När man har bestämt träff med någon, kan en passande film hjälpa till med att komma varandra närmare. Men vad ska man egentligen välja för typ av film till dejten? Är det för snabbt att göra denna aktiviteten redan första gången man träffas? Allting är relativt, och beroende av andra faktorer i situationen, men vi ska besvara frågorna så gott det går.

Hur snart?

datingsajterOm du har hittat din träff genom dejtingsidor som är inriktade mot film-intresserade personer, och båda vill, så skulle ni kunna hyra en film redan vid första dejten. Men det säkraste kortet innan man har lärt känna den andra, är antagligen att gå på bio tillsammans. Då träffas ni på en neutral plats (biosalongen), omgivna av andra människor. Men det finns även goda chanser att visa tycke för din dejt när lamporna släcks i salongen. Ett exempel på detta är att ta initiativ till att hålla varandras händer under föreställningen. Om filmen ni ser är en skräckfilm, kan det kännas tryggare att vara nära varandra. Det viktiga är att ni delar en upplevelse tillsammans, och om detta är en aktivitet som ni båda gillar, blir det en positiv sådan. Om ni aldrig pratats vid tidigare, eller inte har något intresse för filmer, kan det vara bättre att vänta några dejter innan ni hyr en film tillsammans.

Vilken genre passar bäst för dejtingsidor?

Alla gillar inte samma genre, och somliga har till och med svårt för att orka igenom vissa av dessa. Någon kan ogilla skräckfilm, medan andra inte klarar av drama. Om man hittar varandra genom dejtingsidor, finns möjligheten att dessa preferenser finns skrivna på den andra personens profil. Så via nätdejting kan du alltså ta reda på lite mer om hans eller hennes smak och därigenom vad som skulle kunna passa bäst. Men vanliga genrer att se på dejten är bland annat romantik, skräck, eller nya action rullar. Urvalet som finns på bio är inte jättestort, och det blir då ofta enklare att prata med varandra för att komma överens om något. Detta kan diskuteras redan på dejtingsidorna genom meddelande eller i chat. Självklart underlättar det ännu mer om dejtingsajten är avsedd speciellt för singlar som letar efter en bio dejt. Det viktigaste är egentligen inte så mycket genren eller filmen i sig, utan att ni båda kan lära känna varandra bättre samtidigt som ni hittar på en spännande aktivitet tillsammans. Men tänk på att vara försiktig med online dating också, och vidta alla försiktighetsåtgärder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *